Vokaaliyhtye Passion Ensemble

Passion Ensemble on tamperelainen, vuonna 1996 perustettu vokaaliyhtye. Sen ohjelmisto koostuu pääosin renessanssin ja barokin ajan vokaalimusiikista. Valtaosa ohjelmistosta on a cappella -teoksia, mutta Passion Ensemble on esittänyt myös orkesteriteoksia, kuten Dietrich Buxtehuden kantaatin Membra Jesu Nostri, Johann Sebastian Bachin kantaatin nr. 4, Christ lag in Todes Banden, sekä yhdessä Tallinnan Barokkiorkesterin kanssa Johann Sebastian Bachin Johannes-passion.

Vanhan musiikin lisäksi Passion Ensemblen ohjelmistossa on myös perinteisiä kuorosovituksia sekä viihde- ja jazz-sovituksia.

Passion Ensemble on konsertoinut ympäri Suomea, mm. Hämeenlinnan kansainvälisillä kirkkomusiikkijuhlilla. Omien konserttien lisäksi Passion Ensemble on esiintynyt yhdessä myös mm. Harjun Kamarikuoron ja kamarikuoro Cantandon kanssa.

 

Vokaaliyhtye Passion Ensemblessä laulavat sopraano Kaisa Kelloniemi, tenori Aku-Paulus Sajakorpi, mezzosopraano Sanna Sajakorpi, baritoni Lauri Pauniaho ja altto Tiina Ollikainen.

  • Black Facebook Icon
Passion Ensemble Facebookissa
  • Black Instagram Icon
Passion Ensemble Instagramissa

© 2020 by Aku-Paulus Sajakorpi.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle